The Sour Sop or the fruit from the graviola tree is a miraculous natural cancer cell killer 10,000 times stronger than Chemo.MUST MUST SHARE THIS INFORMATION FIRST AND READ AFTERWARDS.....SAVE LIFE
"10000 times stronger killer of CANCER than Chemo".. do share it.. can save many lives, fill up hopes and build confidence in the patients...
The Sour Sop or the fruit from the graviola tree is a miraculous natural cancer cell killer 10,000 times stronger than Chemo.
Credit: Daily Health Tips
www.searchmyanmar.com
"10000 times stronger killer of CANCER than Chemo".. do share it.. can save many lives, fill up hopes and build confidence in the patients...
The Sour Sop or the fruit from the graviola tree is a miraculous natural cancer cell killer 10,000 times stronger than Chemo.
Credit: Daily Health Tips
www.searchmyanmar.com
မုန္လာဥနီ၏ က်န္းမာေရးအတြက္ ေကာင္းက်ိဳးမ်ား
==========================
-ဘီတယ္ကယ္ရိုတင္း၊ ဖိုင္ဘာအမွ်င္၊ Anti Oxidant, Vitamin A, C, K ႏွင့္ Potassium ၾကြယ္၀စြာ ပါ၀င္သည္။
-တစ္ရက္လွ်င္ 1.7 to 2.7 mg ဘီတာ ကယ္ရိုတင္းကို စားပါက ကင္ဆာ အမ်ားစု၊ အထူးသျဖင့္ အဆုတ္ကင္ဆာ ျဖစ္ႏိုင္ေခ်ကို ၄၀% ေလ်ာ့ပါးေစသည္။ မုန္လာဥနီ၌ ပါေသာ ဖိုင္ဘာက အူမႀကီးကင္ဆာ ျဖစ္ႏုိင္ေခ်ကိ္ု ၂၄% ေလ်ာ့ေစသည္။ မုန္လာဥနီ အစိမ္းစားသူ မိန္းမမ်ားသည္ မစားေသာ မိန္းမမ်ားထက္ ရင္သားကင္ဆာျဖစ္ပြားမႈကို ၅ဆမွ ၈ ဆအထိ ေလ်ာ့ပါးေစႏုိင္သည္။
-တစ္ရက္လွ်င္ မုန္လာဥနီ (၇)ေအာင္စႏွင့္ (၃)ပတ္စားပါက Cholesterol ကို ၁၁% ေလ်ာ့ေစသည္။
-Heart Attack ရျခင္းမွ ကာကြယ္ေပးသည္။
-Macular degeneration မ်က္စိ အျမင္အာရံုကို စုစည္းထားေသာ ေနရာ ပ်က္စီးမႈ ျဖစ္ႏိုင္ေခ်ကို ၄၀% ေလ်ာ့ပါး ေစသည္။
- Vit A ခ်ိဳ႕တဲ့ သူမ်ားတြင္ အလင္းေရာင္ မွိန္ေသာ အခ်ိန္၊ မ်က္စိအျမင္ အားနည္းမႈကို ေလ်ာ့ပါး ေစသည္။ တစ္ရက္လွ်င္ မုန္လာဥနီ တစ္လံုး စားသံုးပါက Stroke (ေလျဖတ္ျခင္း) ျဖစ္ႏိုင္ေခ်ကို ၆၈% ေလ်ာ့ပါး ေစသည္။ ဦးေႏွာက္ကို ခြန္အားျဖစ္ေစ၍ ေလျဖတ္ လူနာမ်ား၏ အသက္ ရွင္သန္မႈႏႈန္းကို
Read More >> http://www.myawady.com.mm/ health/knowledge/item/ 11043-2013-04-07-14-10-05
==========================
-ဘီတယ္ကယ္ရိုတင္း၊ ဖိုင္ဘာအမွ်င္၊ Anti Oxidant, Vitamin A, C, K ႏွင့္ Potassium ၾကြယ္၀စြာ ပါ၀င္သည္။
-တစ္ရက္လွ်င္ 1.7 to 2.7 mg ဘီတာ ကယ္ရိုတင္းကို စားပါက ကင္ဆာ အမ်ားစု၊ အထူးသျဖင့္ အဆုတ္ကင္ဆာ ျဖစ္ႏိုင္ေခ်ကို ၄၀% ေလ်ာ့ပါးေစသည္။ မုန္လာဥနီ၌ ပါေသာ ဖိုင္ဘာက အူမႀကီးကင္ဆာ ျဖစ္ႏုိင္ေခ်ကိ္ု ၂၄% ေလ်ာ့ေစသည္။ မုန္လာဥနီ အစိမ္းစားသူ မိန္းမမ်ားသည္ မစားေသာ မိန္းမမ်ားထက္ ရင္သားကင္ဆာျဖစ္ပြားမႈကို ၅ဆမွ ၈ ဆအထိ ေလ်ာ့ပါးေစႏုိင္သည္။
-တစ္ရက္လွ်င္ မုန္လာဥနီ (၇)ေအာင္စႏွင့္ (၃)ပတ္စားပါက Cholesterol ကို ၁၁% ေလ်ာ့ေစသည္။
-Heart Attack ရျခင္းမွ ကာကြယ္ေပးသည္။
-Macular degeneration မ်က္စိ အျမင္အာရံုကို စုစည္းထားေသာ ေနရာ ပ်က္စီးမႈ ျဖစ္ႏိုင္ေခ်ကို ၄၀% ေလ်ာ့ပါး ေစသည္။
- Vit A ခ်ိဳ႕တဲ့ သူမ်ားတြင္ အလင္းေရာင္ မွိန္ေသာ အခ်ိန္၊ မ်က္စိအျမင္ အားနည္းမႈကို ေလ်ာ့ပါး ေစသည္။ တစ္ရက္လွ်င္ မုန္လာဥနီ တစ္လံုး စားသံုးပါက Stroke (ေလျဖတ္ျခင္း) ျဖစ္ႏိုင္ေခ်ကို ၆၈% ေလ်ာ့ပါး ေစသည္။ ဦးေႏွာက္ကို ခြန္အားျဖစ္ေစ၍ ေလျဖတ္ လူနာမ်ား၏ အသက္ ရွင္သန္မႈႏႈန္းကို
Read More >> http://www.myawady.com.mm/
No comments:
Post a Comment